Menvereniging Maasduinen

Inschrijfformulier Ruiter- en Mentweedaagse

Op zaterdag 28 en zondag 29 april 2018 organiseert Menvereniging Maasduinen wederom een tweedaagse voor menners en ruiters. Dit is ook een ideale trainingsgelegenheid voor endurance-rijders.

Er zullen op deze twee dagen verschillende routes gereden worden van ongeveer 25 à 30 km door de bossen van Afferden en het mooie Maasduinen natuurgebied. Iedere aanspanning en ruiter ontvangt een routebeschrijving. Er kan individueel gestart worden, maar er mag ook in kleine groepjes gereden worden van 3 tot 4 aanspanningen/ruiters.

Deelname is voor leden van Menvereniging Maasduinen gratis. Niet-leden betalen 8,00 euro per persoon per dag. Kinderen tot 14 jaar 5,00 euro per kind per dag. Kinderen onder 16 jaar mogen meerijden, echter onder begeleiding. Bij aankomst is er koffie en een lunchpakket. Na afloop is er voor iedere deelnemer een kop soep met een broodje knakworst, de drank is voor eigen kosten.

Vertrek vanuit Bleijenbeek . ADRES: BLEIJENBEEK 10 5851EE AFFERDEN (bij kasteelruïne). Op alle twee de dagen kan er vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur gestart worden.

Hier inschrijven voor de opgave men- en ruitertweedaagse M.V. Maasduinen:

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Deelname op zaterdag 28 april (invullen ja of nee)

Aanspanning/ruiter (invullen) (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Deelname op zondag 29 april (invullen ja of nee)

Aanspanning/ruiter (invullen) (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Je bericht

Betalen via Rabobank Bergen: rek.nr. NL13RABO0106064762 t.n.v. Menvereniging Maasduinen
O.V.V.: 2-daagse, tevens de namen van de deelnemers vermelden s.v.p.

Ruiters zijn verplicht met een cap te rijden.
Er wordt steekproefsgewijs tuig en koetsen controle gehouden.
Paarden/pony’s moeten tegen influenza geënt zijn (paarden paspoortcontrole).
De deelnemers moeten W.A. verzekerd zijn.
Deelname op eigen risico; de organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal, verlies van goederen en/of schade.

Aanmelden voor 21 APRIL 2018.

We hopen jullie te kunnen verwelkomen en wensen iedereen een fijn rij – men weekend.

Tot ziens,

Menvereniging Maasduinen.